Jdi na obsah Jdi na menu
 


16. Epizoda - Finále

1. 9. 2017

Nejzajímavější proslov dějinách:

MONICA - 

Any blahopřeju ti všechno nejlepší v týhle hře. Jendo ty si byl taky docela dobrej, ale příště musíš víš zamakat. Ale mám menší prohlášení.

Jendo, ty si byl 1. část hry úplně neaktivní pak od sloučení ti to docela šlo, ale už bylo pozdě. Vybíráme toho nejlepšího avšak když si byl 1. část hry neaktivní, 
MYSLÍŠ, ŽE SI TO ZASLOUŽÍŠ?
A 2. otázka
VYBER DVĚ OSOBY, KTERÉ MĚLI SEDĚT VE FINÁLE MÍSTO TEBE?

Any, byli jsme spojenkyně od začátku. Na konci jsem však vyletěla kvůli kamenům, které jste si přáli. No dobře už se stalo.

VYBER 2 OSOBY, KTERÉ BY MĚLI SEDĚT VE FINÁLE MÍSTO VÁS 2?

Jendo kdyby si nevyhrál imunitu v poslední 4 letěl by si. Quanixi, zachránila jsem tě skrytym symbol iminuty, kdybych to neudělala taky by si dávno byl ze hry. To co se z tebe vyvedlo, že si nakonec zradil naší alianci Any, mě, Dana a sebe ti moc nepomohlo k vítězství.

A chci říct porotě, zamyslete se nad finálovou 2. Máme tu snaživého hráče v podobě Any, která věděla co dělá, však ve hře se možná trochu změnila v hada a Jendu, který se chránil imunitama, jak nějaká krysa, aby hadovi zdrhl. Dlužíme to Čadu, aby nakonec tedy had sežral krysu. 
Protože pak si můžeme říct, že ta hra skončila správně.

 

Finálové proslovy:

Any - Takže, především byste se měli zamyslet, kdo co v téhle hře dokázal. Oba dva jsme hráli dobře takže byste se měli zaměřit spíše na ty činy, ať už špatné či dobré. Myslím si, že jsem dokázala spoustu skvělích věcı: mimoto že jsem se dostala do finále, tak jsem například byla ke všem upřímná, nelhala jsem a byla jsem od začátku do konce věrná svému spojenectvı. I když nám to nevyšlo díky zradě a díky kamenům . Ocitla jsem se parkrát v situaci, kdy mě chtěli vyřadit a stejně jsem to nějak dokázala se dostat až sem . Rozhodnutí je na vás. Já jen doufám, že se aspoň pár z vás rozhodne dát přednost mě . Děkuji za hru .

 
Jenda - 

No tak proč si to zasloužím já?? Zasloužím si to,protože jsem byl své alianci loajální,svojí alianci se smashem, karlem, Westmanem a Amber jsem nikdy nezradil pak jsem musel vyhrávat imunity jinak bych vypadl to jsem taky dokázal.Další důvod je,že jsem zůstal sám proti silný alianci 4 a stejně jsem se do toho finále dostal,Dokázal jsem využít toho že se chtěli navzájem vyřadit a tak jsem se rozhodl vyřadit od každýho z té dvojice jednoho  což podle mě byli dobrý tahy.Tak doufám,že tyhle důvody vám budou stačit k tomu aby jste mi dali hlas  ještě jednou děkuju všem za hru a ať to dopadne jakkoliv tak jsem si to užil vaše rozhodnutí budu respektovat 

 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář